Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Altijd optimaal geregeld

Optimale bescherming bieden; dat is wat we doen. Belangrijk is dat uw alarminstallatie en digitale verkeer altijd optimaal geregeld zijn. Heijtech levert professionele service en apparatuur als het gaat om alarmsystemen, camerabewaking, telecom of data netwerken.

Vragen of meer informatie?

0488 – 44 28 02

Daarom Heijtech BV

Heijtech is professioneel installateur van beveiligingssystemen, telecomsystemen en datanetwerken. Dankzij ons kwaliteitsniveau wordt uw bezit optimaal beschermd en dat volgens de laatste eisen op gebied van beveiliging.

Pluspunten

  • NCP Erkend Technisch Beveiligingsbedrijf
  • Persoonlijke service die altijd 2 stappen verder gaat
  • Altijd 24/7 contact met ons opnemen
  • Ruime ervaring in het installeren van apparatuur
  • Onderscheidend in snelheid en flexibiliteit

Alarmsysteem

Beveilig uw bedrijfspand of woning met een goedgekeurd alarmsysteem van Heijtech. Het bewaken van uw bezit is onze prioriteit. We leveren en installeren alarmsystemen zoals: brandbeveiliging, paniekalarm, meldkamer-koppeling, mistmachine, alarminstallaties en detectie installaties. Heijtech verzekerd u een vakkundige installatie en indien gewenst de juiste certificering op uw apparatuur.

Camerabewaking

Altijd 24/7 surveillance met bewakingscamera’s in superscherpe beeldkwaliteit. Ideaal voor uw winkel, kantoorpand of opslagloods. U wilt tenslotte graag weten wat er gebeurd. Ook zorgen bewakingscamera’s voor een preventieve werking en geeft het uw personeel en klanten een groter veiligheidsgevoel. Mocht het dan toch echt misgaan, dan beschikt u direct over bruikbare bewijslast.

Telecom

Wilt u graag goedkoper bellen en profiteren alle voordelen dat VoIP bellen te bieden heeft? Heijtech helpt u graag bij de telecom van uw bedrijf. Naast talrijke telefoniefuncties bent u met onze communicatiesystemen in staat om vergaande koppelingen met uw automatiseringsomgeving tot stand te brengen. Computer Telefonie Integratie (CTI) kan voor u een belangrijk middel zijn om de efficiency en klanttevredenheid te vergroten en uw concurrentiepositie te verbeteren.

Datanetwerk

Heijtech zorgt voor een professioneel aangelegd datanetwerk voor uw bedrijf. Indien nodig installeren we een patchkast, dat is een verzamelpunt voor meerdere datakabels. We leveren enkel hoge kwaliteitsproducten; zoals UTP Cat 5e, Cat6, Cat7 en glasvezelkabels. Ook leveren we (op verzoek) gecertificeerde netwerken. Deze gegevens worden in een rapport vastgelegd en met de oplevering meegeleverd.

Erkend Technisch Beveiligingsbedrijf

Heijtech is professioneel leverancier van alarmsystemen, camerabewaking, telecom en datanetwerken.